logo otto van duijnhoven de installatieman

De Installatieman voor service en onderhoud aan uw cv-ketel

Dankzij jarenlange ervaring en periodieke bijscholingen heeft De Installatieman Otto van Duijnhoven zich gespecialiseerd in installatie, reparatie en onderhoud aan verwarmingsketels.

Van Duijnhoven Installatietechniek biedt optimale service: in overleg met de klant wordt de cv-ketel vakkundig geïnstalleerd. Voor gespecialiseerde service bij problemen en storingen aan uw apparatuur kunt u bij Van Duijnhoven Installatietechniek rekenen op een professionele en hoogwaardig vakbekwame dienstverlening.

Service aan uw cv-installatie

Een cv-ketel heeft onderhoud nodig. Door het juiste onderhoud verlengt u de levensduur van uw cv-installatie en behaalt u een hoger rendement uit uw ketel. Met een goed onderhouden cv-ketel bent u altijd verzekerd van een lekker warm en comfortabel huis en verkleint u de kans op storingen en onveilige situaties. Van Duijnhoven Installatietechniek neemt uw zorg graag uit handen en een goede en vakkundige serviceverlening aan u en uw installatie staat bij hem hoog aangeschreven.

Storingen cv-installatie

Mocht er ondanks het zorgvuldige onderhoud toch nog sprake zijn van een storing dan staat service natuurlijk voorop bij Otto van Duijnhoven. Hij staat met persoonlijke aandacht en uitmuntende service voor u klaar. Voor spoedgevallen en noodsituaties is hij vanzelfsprekend ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Bel dus gerust even - 06 295 74 376 - of neem contact op via het contactformulier op de website. Er wordt binnen een dag gereageerd op uw melding.

logo sei Techneco Erkende ELGA Dealer logo unetovni sterkin de echte installateur pin logo