fbpx
logo otto van duijnhoven de installatieman

 


Duurzaam, energiezuinig én klaar voor de toekomst?

Reviews

stuur een reviewTevreden over de werkzaamheden? Stuur ook een review!

Wij doen natuurlijk altijd ons uiterste best uw opdracht goed uit te voeren. Wij waarderen het dan ook zeer als u een review wilt achterlaten bij info@deinstallatieman.nl zodat toekomstige bezoekers van de website weten wat zij van ons bedrijfen van de kwaliteit kunnen verwachten. 

En... altijd leuk om te horen dat we het goed hebben gedaan, toch?

Nefit Trendline cw5

De ketel bevalt heel goed. Hij is geluidsarm en de warmwatervoorziening is zeer goed. Het is fijn warm in huis. Hij is netjes gemonteerd; kortom ik ben zeer tevreden. Ik vertel het verder!!

 rating

M v d Vrande

Elga Hybride Warmtepomp

Met de aanschaf van de Elga Hybride Warmtepomp heb ik op energiegebied een geweldig goede investering gedaan. De pomp werd geïnstalleerd op 23 november 2017 door de firma Van Duijnhoven, Installatietechniek. Omdat onze jaarrekening loopt van 1 mei tot 1 mei, was voor het jaar 2017-2018 de reductie van het gasverbruik nog niet volledig te bepalen en bedroeg bij benadering 400 m3. Daarbij moet nog worden aangetekend, dat de warmtepomp zo was ingesteld, dat bij een buitentemperatuur van 4oC overgeschakeld werd naar de CV.

In het jaar 2018-2019 bedroeg de reductie echter ruim 1000 m3, terwijl nu overgeschakeld werd op de CV bij een buitentemperatuur van 0oC. Het verbruik aan stroom op jaarbasis wordt geschat op 1500 kWh. Bij een verbruikstarief van € 0,70 per m3 gas en een verbruikstarief voor de kWh van € 0,20 betekent dit een besparing van € 400 per jaar. 

Bij een netto investering van circa € 2650 (de subsidie op de warmtepomp bedroeg destijds € 1800) wil dit zeggen, dat het rendement ruim 15% bedraagt, of wel de investering wordt in ruim 6 jaar terugverdiend. 

Ter informatie: de begane grond van ons huis heeft vloerverwarming; de eerste verdieping met 3 slaapkamers en een badkamer wordt verwarmd met radiatoren; de 2e verdieping is een vliering bereikbaar met een vlizotrap en wordt als opslagruimte gebruikt, waar ook de CV-ketel met daarnaast de binnen-unit van de warmte pomp. 

rating

Dr. ir.  A. van Mazijk 

Daikin Altherma hybride warmtepomp

Otto en zijn broer Sjef hebben een Daikin Altherma hybride warmtepomp geïnstalleerd. De eerste ervaringen waren al zeer goed, vriendelijk contact, snel een afspraak ingepland en enkele dagen voor de installatie nog even contact om door te geven hoe laat ze er zouden zijn en of er bijzonderheden waren. 

De werkzaamheden zijn zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Ze hebben met veel aandacht voor details gewerkt wat terug te zien is in het leidingwerk en de algehele afwerking. Alle details kloppen. Het oude, niet erg nette leidingwerk, is helemaal weggehaald en opnieuw gerealiseerd. Ze hebben veel extra tijd geïnvesteerd in de afwerking. De werkzaamheden zijn met veel respect voor ons huis uitgevoerd, er is netjes gewerkt en alle rommel na het werk weer opgeruimd. Ook hebben ze alle verpakkingsmaterialen, oude ketel en leidingen weer meegenomen. Dat is vaak wel anders.

Na de installatie is er nog extra tijd en energie gestoken in het goed inregelen van de installatie door o.a. contact te zoeken met de fabrikant zodat deze meteen optimaal functioneert. Al met al een echte aanrader. 

rating

Rick Roeven

Waterontharder geplaatst

Voor de zoveelste keer moest ik mijn thermostatische douchmengkraan vervangen, deze was ook alweer dicht gegroeid door het kalk in het water hier. Tijdens het vieren van mijn verjaardag kwam de buurman met de suggestie om een waterontharder te laten installeren. De naam Otto van Duijnhoven kwam al snel ter sprake.

Na een afspraak gemaakt te hebben kreeg ik zijn advies te kiezen voor een waterontharder met een dubbele harskern. Deze heeft geen electra aansluiting nodig. Als leek in deze materie was ik in de veronderstelling dat ik zelf het water in het zoutvat bij zou moeten vullen. Met de suggestie om er een waterkraan bij te plaatsen om dat te moeten doen kreeg ik een ander advies; dit is niet nodig!

Met het leveren, plaatsen, in bedrijf stellen en bijstellen mocht ik genieten van Otto's kunde. Alles werkt nu zoals het moet. Bedankt Installatieman, wellicht tot een volgende opdracht?
rating

Henny

Nieuwe airco's geleverd bij hitterecord

We kregen toevallig de nieuwe airco's geleverd en geïnstalleerd op het hitterecord (36 graden) van het jaar! Werkt zeer netjes en denkt mee. Levering volgens afspraak.
Zeer tevreden dus!
rating

 Andrew

Nieuwe Nefit cv ketel geïnstalleerd

Na onze vakantie ontdekte we een lekkage, gelukkig kon Otto diezelfde dag nog langskomen.
Ook onze nieuwe ketel is perfect en vakkundig geïnstalleerd. Je merkt dat hij kennis zaken heeft en trots is (en ook mag zijn) op het werk wat hij aflevert. Wij zijn zeer tevreden met de service.
rating

Denise van de Wetering

Daikin multisplt airco

Duidelijk en helder! Betrouwbaar en werkt super netjes.
rating

Mirjam Vos

Nieuwe ketel geplaatst

Na de snelle reparatie van onze projectketel, door Otto een nieuwe ketel laten plaatsen. Bij thuiskomst van mijn werk zeer aangenaam verrast dat er nog steeds installtiemannen zijn die hun vak voor 100% verstaan en een perfect stuk werk afleveren. Ook nog alles netjes opgeruimd en gepoetst. Als ik sterren mag geven:
rating 

Wim van Beek

Installatie Elga hybride warmtepomp

Goed werk.
Ruim een jaar geleden heeft Otto met zijn collega ‘s de warmtepomp bij mij aangelegd en geïnstalleerd. Fijn dat we door zijn toedoen snel het subsidiebedrag hebben mogen ontvangen.
We kijken op een probleemloos jaar terug, het werkt perfect en het doet wat het belooft.
Dat is mooi.
rating

Joop van Lanen

Kraan gerepareerd

De installatieman, geweldige service!!!!! 
Kraan werkte niet goed, Otto kijkt ernaar en repareert het. Zonder kosten!!!!! Wat een service.
Bedankt installatieman!
rating

Anja Van de Laar 

Storing aan de CV ketel opgelost

We kregen storing aan de CV ketel, maar wisten niet hoe we een betrouwbare installatiemonteur moesten vinden. Via Facebook 'durf te vragen' waren we op zoek gegaan.

Al snel werd meerdere malen de naam Otto gemoemd en werd 'reclame gemaakt'. Termen zoals 'snelle en goede service', 'betrouwbaar', 'goedkoop', etc werden geschreven.

Ik belde, kreeg binnen 30 min een berichtje met vraag naar de storing, dezelfde dag kon hij komen, werd binnen 30 minuten het euvel verholpen, werd er vakkundig en transparant onderhoud gepleegd en werd op een zeer klantvriendelijke wijze ook gekeken naar 2 radiatoren die jarenlang het niet hebben gedaan.
Het periodiek onderhoud wordt ook bij hem ondergebracht. Otto is een vakbekwame, vriendelijke, zeer klantgerichte man met humor. Super bedankt!
rating

Nurhayat Akkaya-Dokgöz 

Elga/Toshiba warmtepomp geplaatst

Bij ons heeft deze Installateur (Die wij eerst helemaal niet kenden) 'n Elga/Toshiba warmtepomp geplaatst, De betr. installatie en omstandigheden zijn eerst door hen bezien en tesamen met ons doorgesproken, daarna geheel vlgns. wens en afspraak vakkundig en correct uitgevoerd door prettige mensen, ook de werkplek werd netjes opgeruimd en vegerschoon achtergelaten.

De Warmtepomp werkt vanaf eerste afstelling en opstart zonder enig probleem en houd onze woning keurig op temperatuur. Wij zijn dan ook ZEER TEVREDEN! over dit bedrijf en haar medewerkers.
rating

Familie Huijzers uit Bergeijk

Onderhoud CV installatie

De Installatieman heeft verstand van zaken en geeft goede adviezen. Afspraken worden keurig nagekomen. Erg gemakkelijk dat je via de website een indicatie van beschikbaarheid kan invullen.
rating

Annelies Hoolmans