fbpx
logo otto van duijnhoven de installatieman

 


Duurzaam, energiezuinig én klaar voor de toekomst?

Ondernemer Otto van Duijnhoven, expert in installatietechniek

de installatieman otto van duijnhovenOtto van Duinhoven is de enthousiaste ondernemer achter Van Duijnhoven Installatietechniek. Hij is getrouwd met Femke, die hem administratief bijstaat. Samen zijn ze de trotse ouders van dochter Sophie.

Als jongeman startte Otto zijn carrière bij een klein installatiebedrijf in Helmond, waar hij in zijn vrije tijd zijn eerste kennis en ervaring met het installatievak mocht opdoen.

Hij vervulde zijn dienstplicht en tekende daarbij vrijwillig 8 jaar bij. In dienst van de luchtmacht werd studeren aangemoedigd en hij heeft daar dan ook tal van cursussen succesvol afgerond met diploma’s op het gebied van ondernemerschap, gas- en installatietechniek. In zijn vrije tijd werkte hij ook nog als installateur en heeft zo veel ervaring opgedaan in het vak van installatietechniek.

Sinds 2001 is hij gestart met zijn eigen installatiebedrijf dat gevestigd is in de Helmondse wijk Brandevoort. Otto van Duijnhoven staat met persoonlijke aandacht en uitmuntende service voor u klaar; voor spoedgevallen zelfs ’s avonds en in het weekend. Zijn motto: ‘Als de klanten tevreden zijn, dan ben ik het ook.’ Bel dus gerust even of neem contact op via het contactformulier op de website www.deinstallatieman.nl

logo install q logo sei Techneco specialist in warmtepompen 2015 logo techniek nederland logo summit watersystems pin logo