logo otto van duijnhoven de installatieman whatsapp logo

Diensten

De Installatieman biedt uitstekende service

De Installatieman biedt uitstekende service

Van Duijnhoven Installatietechniek heeft zich gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie aan uw cv-ketel en is officieel erkend installatiebedrijf. Otto zorgt ervoor dat zijn kennis altijd up-to-date is door het volgen van cursussen en bijscholing op het gebied van installatietechniek en centrale verwarming. Indien u de aanschaf overweegt van ketels die werken op duurzame energie, beschikt hij tevens over alle informatie betreffende subsidieregelingen waarvan u gebruik kunt maken.

Voor onderstaande werkzaamheden kunt u een beroep doen op de expertise van Otto van Duijnhoven.

Waterontharder van Aqua Delta Nederland

Waterontharder van Aqua Delta Nederland

De Installatieman is ook leverancier van waterontharders van Aqua Delta Nederland. Onthard water werkt verzachtend en verzorgend. Uw eten met zacht water bereid, smaakt beter. U proeft u het meteen als u koffie of thee zet met zacht water en uw wasgoed is schoner, zachter en helderder. Met een waterontharder rekent u voor altijd af met kalkaanslag op en in apparatuur zoals vaatwasser, wasmachine, koffieapparaat, waterkoker of uw Quooker. Kortom uw apparatuur gaat langer mee en vraagt veel minder onderhoud.

Complete installatie van uw airco

Complete installatie van uw airco

Otto van Duijnhoven levert, installeert en onderhoudt airco’s van het gerenommeerde merk Panasonic.

Hij voorziet u, na het beoordelen van de te koelen en/of verwarmen ruimte, van het juiste advies over uw aankoop. Alleen op deze manier weet u zeker dat u kunt beschikken over een duurzame, energiezuinige en geluidsarme airco en een perfect afgewerkte installatie. Met de geleverde airco wordt een plezierig binnenklimaat gerealiseerd, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf.

Quookers en kranen

Quookers en kranen

Behalve voor installatie, reparatie en onderhoud van uw centrale verwarming kunt u bij hem ook terecht voor levering en installatie van een Quooker (kokend waterkraan), het aansluiten van de wasmachine of droger of gewoon een extra buitenkraan, wastafel en extra watertappunt.

Lek, kraan, renovatie of verbouwing

Lek, kraan, renovatie of verbouwing

Wilt u uw badkamer of toilet renoveren of verbouwen? Ook dan kan Otto van Duijnhoven behulpzaam zijn met zijn service, kennis, aandacht en ervaring. Van Duijnhoven Installatietechniek neemt u alle stress en zorgen uit handen en regelt alles omtrent de verbouwing of renovatie van uw badkamer en/of toilet. In samenwerking met vakbekwame betrouwbare collega’s regelt en verzorgt hij de complete verbouwing of renovatie.

Hebt u een lek in uw installatie en kunt u niet vinden waar de oorzaak ligt: neemt u even contact op met De Installatieman, want ook voor gespecialiseerde lekdetectie kunt u op zijn installatiebedrijf rekenen.

Storingen cv-installatie

Storingen cv-installatie

Mocht er ondanks het zorgvuldige onderhoud toch nog sprake zijn van een storing dan staat service natuurlijk voorop bij Otto van Duijnhoven. Hij staat met persoonlijke aandacht en uitmuntende service voor u klaar. Voor spoedgevallen en noodsituaties is hij vanzelfsprekend ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Bel dus gerust even 06 295 74 376 of neem contact op via het contactformulier op de website. Er wordt binnen een dag gereageerd op uw melding.

Alles wat we doen op een rij

Alles wat we doen op een rij

  • Complete installatie en renovatie van badkamers en toiletten
  • Waterontharding
  • Complete installatie van uw airco
  • installatie van een Quooker (kokend waterkraan)
  • Lekdetectie
  • Oplossen van storingen

 

logo sei Techneco Erkende ELGA Dealer logo unetovni sterkin de echte installateur pin logo