fbpx
logo otto van duijnhoven de installatieman

 


Duurzaam, energiezuinig én klaar voor de toekomst?

Daikin airco

Otto van Duijnhoven levert, installeert en onderhoudt ook airco’s van het gerenommeerde merk Daikin. Hij voorziet u, na het beoordelen van de te koelen en/of verwarmen ruimte, van het juiste advies over uw aankoop.

daikin airco

De basis van een perfect binnenklimaat

De Ururu Sarara is niet alleen gemaakt voor verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Het systeem kan ook snel en efficiënt de ruimte verwarmen, waardoor de Ururu Sarara het hele jaar door een waardevol onderdeel van uw woning is.

 

Snelle en efficiënte bevochtiging (=Ururu) en ontvochtiging (=Sarara)

Bevochtiging Ururu
Het unieke, intelligente bevochtigingssysteem van de Ururu Sarara haalt de juiste hoeveelheid vocht uit de buitenlucht en transporteert deze naar het binnendeel, dat ervoor zorgt dat het vocht wordt toegevoegd aan de lucht in de ruimte, zodat deze niet te droog is.

Ontvochtiging Sarara
De intelligente, efficiënte ontvochtiging van de Ururu Sarara reduceert automatisch de vochtigheidsgraad van de binnenlucht en houdt tegelijkertijd de gewenste temperatuur constant. Dit voorkomt onnodige koeling en staat garant voor een optimaal comfort.

Verse lucht, zelfs met gesloten ramen

De Ururu Sarara brengt verse, geconditioneerde lucht de ruimte in. Breng verse, koele lucht in uw ruimtes. De krachtige ventilatiecapaciteit van 30 m3/u kan in minder dan 2 uur een ruimte van groter dan 26 m2 voorzien van verse lucht, op de gewenste temperatuur en zonder warmteverlies.

Zuivere, allergievrije lucht met de Daikin Flash Streamer

Met de Daikin Flash Streamer technologie wordt de inkomende lucht gezuiverd van stof en pollen door het gebruik van filters voor het fotokalytische luchtzuiveringsfilter, die alle onaangename geurtjes (sigarettenrook, kookluchten, etc.) afbreekt. In de laatste fase geeft de Flash Streamer de lucht een aanvullende behandeling door bacteriën, virussen en schimmels af te breken.

Altijd alles onder controle

Download de Daikin Online Controller app*, verbind uw Ururu Sarara met wifi en regel uw binnenklimaat altijd en overal vanaf uw smartphone of tablet. Zo eenvoudig is het. 
*) Niet alle functies van de Online controller app zijn beschikbaar voor de Ururu Sarara. Voor meer info bel 088 324 54 55.

Intelligente luchtverdeling

De intelligente 3-zonebewegingssensor van de Ururu Sarara detecteert of er mensen aanwezig zijn in de ruimte, voor een perfecte luchtstroom en een optimaal comfort. Bent u aanwezig, dan wordt de luchtstroom van u afgewend en indien u de ruimte verlaat, schakelt het systeem automatisch over op de energiebesparende modus of wordt het systeem zelfs uitgeschakeld.

Betrouwbaar luchtfilter voor maximaal comfort en rendement

Het reinigen van filters hoort tot het verleden. Door de zelfreinigende technologie van de Ururu Sarara worden filters dagelijks automatisch gereinigd, waardoor de luchtstroom stabiel blijft en het rendement wordt verhoogd door het energieverbruik met 25% te verminderen.

Ontworpen voor uw rust

De Ururu Sarara heeft een fluisterstille werking: met een geluidsdrukniveau van slechts 19 dB(A) is het systeem nauwelijks hoorbaar. Ter vergelijking: het omgevingsgeluid in een stille ruimte bedraagt gemiddeld 40 dB(A).

(Bron tekst: Daikin)

Techneco specialist in warmtepompen 2015 Logo Agpo Ferroli Logo Itho Daaldrop Logo Nefit logo daikin