Waterontharder, verzorg huid en haar:

Onthard water werkt verzachtend en verzorgend. Dit is ten eerste direct merkbaar bij het nemen van een bad of douche. Hier zult u beslist nog meer van gaan genieten. Naast het feit dat na douchen of badderen met onthard water uw huid veel zachter aanvoelt, zult u merken dat uw badschuim of shampoo écht schuimt, uw haar weer veel zachter aanvoelt en zijn natuurlijke glans terug krijgt. Daarnaast heeft u veel minder shampoo en badschuim nodig voor dezelfde werking. En dat allemaal dankzij de verzorgende werking van zacht water. Een weldaad voor uw huid en haar.
Voel de zachtheid:

Niet alleen aan uw huid en haar ervaart u het effect van een waterontharder. Ook aan uw wasgoed zult u positieve effecten ervaren. Uw wasgoed is schoner, zachter en helderder. Uw witte was is witter. Uw handdoeken voelen zachter aan. Uw kleding is soepeler en strijkt gemakkelijker. Wasverzachter wordt overbodig. Eenvoudig door te wassen met ontkalkt water.


Proef de zuiverheid:

Water is essentieel en onmisbaar voor bereiding van ons voedsel en als drinkwater. Bereid uw eten met zacht water en ervaar direct het verschil. Tevens proeft u het meteen als u koffie of thee zet met zacht water. En dit is slechts één voorbeeld. Met uw waterontharder geniet u weer volop van de natuurlijke smaak van eten en drinken.


Langere levensduur van uw apparatuur:

Met een waterontharder heeft u geen last meer van ketelsteen in uw boiler (of geiser). Geen lekkende kranen die door kalk verstopt raken. U rekent voor altijd af met kalkaanslag op en in apparatuur zoals vaatwasser, wasmachine, koffie apparaat waterkoker of uw Quooker. Kortom uw apparatuur gaat langer mee en vraagt veel minder onderhoud.


Ervaar de glans op sanitair:

Met een waterontharder krijgt kalk geen kans meer. De vaat wordt veel schoner, de glazen vlekkeloos helder en het bestek gaat weer glimmen. Kalk hecht zich niet meer aan wasbakken, bad douche wanden en sanitair. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn overbodig. Zo levert u ook nog eens een belangrijke bijdrage aan een schoner milieu.aquadelta