Warmtepompen

De Elga is een compacte warmtepomp die u naast uw HR ketel kunt laten plaatsen.

Voordelen van de Elga zijn dat u jaarlijks tot wel € 500,- kunt besparen op uw energierekening, uw woning een beter energielabel krijgt en u bijdraagt aan een beter milieu doordat u minder C02 uitstoot.Extra voordeel is dat de Elga in de zomer kan koelen (mits de woning hiervoor geschikt is). Er is een subsidie van € 1.000 beschikbaar voor de Elga indien deze in combinatie met de HR-ketel wordt gebruikt. Hiermee kunt u de terugverdientijd behoorlijk versnellen.


Techneco

Al meer dan 20 jaar is Techneco specialist in warmtepompen. Wij zijn als leverancier en fabrikant van de Elga warmtepomp altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden van duurzaamheid waarbij kwaliteit centraal staat.

Voor meer informatie over de Elga warmtepomp en de subsidieregeling kunt u kijken op onze website: www.techneco.nl

 

Techneco warmtepomp    Techneco warmtepomp

Laatste nieuws
8-3-2016

Waterontharders

Een SUMO waterontharder biedt de perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar maar een beperkte ruimte voorhanden is voor de waterontharder. 

7-3-2016

Subsidie

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.