Van Duijnhoven Installatietechniek

Wij zijn een klein installatiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Loodgieters,en cv werkzaamheden vooral voor de particuliere markt.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en het vervangen van u cv ketel,met een dealerschap van Nefit en Itho cv ketels.

Verder leveren en plaatsen wij waterontharders, Quookers en drukverhogers voor u woonhuis.
Wij zijn gastechnische erkend installateur en aangesloten bij Uneto-Vni (brancheorganisatie).

Sterkin, de echte installateur

Veel gezocht: Loodgieter Loodgieterswerkzaamheden Loodgieter Helmond Loodgieter Brandevoort Loodgieter Dierdonk Brandevoort Helmond Lekkage service CV ketel Cv ketel onderhoud Dierdonk Cv ketel onderhoud Brandevoort Cv ketel onderhoud Acties Nieuwe CV Nefit dealer Brandevoort Nefit dealer Dierdonk Nefit dealer Helmond Service & onderhoud cv ketel CV Monteur Helmond Itho dealer Brandevoort Agpo Brandevoort Agpo Onderhoud Brandevoort Storing Agpo cv ketel Quooker plaatsen

Laatste nieuws
8-3-2016

Waterontharders

Een SUMO waterontharder biedt de perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar maar een beperkte ruimte voorhanden is voor de waterontharder. 

7-3-2016

Besparing

Meteen uw besparing voor een Elga warmtepomp berekenen?

7-3-2016

Subsidie

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

4-3-2016

Warmtepompen

De Elga warmtepomp is een hybride lucht-waterwarmtepomp die samenwerkt met een bestaande HR-ketel.